Kreatief vzw

 
 

vzw Kreatief : instap-klaar.

Bij vzw Kreatief kan je terecht voor een waaier aan creatieve en leerrijke activiteiten en cursussen. Wij doen dat met een aanbod op maat. Bijzondere voorkennis of opleidingen worden niet vereist. Wij werken met respect voor ieders tempo, zo praktisch mogelijk, niet schools en zeer prijsbewust.Gemotiveerde vrijwillige lesgevers en begeleiders zijn onze troef. Mensen die vooral door hun ervaring en hun praktisch bezig-zijn, zelf geleerd hebben, gegroeid zijn en deze kennis willen doorgeven aan anderen.

vzw Kreatief : samen-leren

Onze cursussen worden georganiseerd voor wie zijn tijd zinvol, aangenaam en kreatief wil kleuren..., voor wie op zoek is naar nieuwe kennis, vaardigheden of interesses ... voor wie contact zoekt met anderen ..., voor wie wil leren van anderen ... Man of vrouw, jong of oud ... actieven of anders-actieven, we nodigen je van harte uit om kennis te maken met vzw Kreatief.

vzw Kreatief : verankerd

vzw Kreatief heeft diverse werkingen uitgebouwd over het ganse grondgebied van het arrondisement Turnhout. In totaal tellen we 15 lokale atelierwerkingen. Wij kunnen terugvallen op een 250 vrijwilligers die onze vzw helpen uitbouwen en die paraat staan om de 2500 cursisten te begeleiden.Ons aanbod varieert van plaats tot plaats en gaat van

  • kunst- en creativiteitscursussen
  • kooklessen en gezondheid
  • taal- en computercursussen