Music Band Avanti

 
 

Gegroeid uit de werking van de harmonie "De Broederband" van Herentals is "Avanti" onder eigen naam gaan optreden. "Avanti" richt zich tot iedereen, jong of oud, beginnend of gevorderd, die graag in groep musiceert. Het repertorium is zeer gevarieerd: van klassiek tot pop, van eenvoudig tot moeilijk. Onze doelstelling: complexloos musiceren, genieten van de muziek en van elkaars gezelschap.

Heb je de zaterdagvoormiddag niets om handen en ben je op zoek naar een leuke, goedkope en ontspannende vrijetijdsbesteding?Bespeel je al een blaasinstrument of wil je het allang graag leren?

Leeftijd is van geen belang als je maar jong van lichaam, geest en hart bent.Wat zou je ervan denken om samen met de leden van onze Music-Band Avanti te musicerenin een toffe, ontspannen sfeer onder de deskundige leiding van onze ervaren dirigent.We spelen leuke, herkenbare, tijdloze muziek voor jong en oud. Muzikale ervaring is een voordeel, geen noodzaak.Een eigen instrument is OK, maar niet vereist. Je betaalt 0 € lidgeld, 0 € lesgeld, 0 € huurgeld voor een instrument.

Heb je interesse? Kom dan eens langs in ons repetitielokaal, in de kantine vanCamping Floreal (Herentalsesteenweg 64 te LICHTAART).We oefenen op zaterdagvoormiddag van 10.00 tot 12.00 uur.OF Kom eens luisteren naar ons volgende concert OF Neem gerust contact op voor meer informatie